woensdag 17 september 2008

کمیته حمایت از اعتصاب غذای زندانیان سیاسی و مدنی کُرد


گزارش

بنابر گزارشات رسیده از بند نسوان زندان سنندج ،در بیست و سومین روز اعتصاب غذای سراسری زندانیان سیاسی و مدنی ،خانم ها فاطمه گفتاری و روناک صفازاده و هانا عبدی که از همان روزهای آغازین اعتصاب به جمع اعتصابیون پیوستند ،با وجود وخامت روز افزون وضعیت جسمی خود هم چنان برادامه اعتصاب خود پافشاری دارند.
همچنان که در گزارشات پیشین نیز اشاره شده بود ،"روناک صفا زاد"فعال حقوق زنان و عضو کمپین یک ملیون امضا ،همچنان از دردوعفونت گوش - که به سبب شکنجه های نیروهای امنیتی گریبانگیرش شده است –در رنج بوده ؛وپافشاری اش برای انتقال به مرکز درمانی مناسب تا بحال به هیج نتیجه ای نرسیده است." هانا عبدی" نیز که پیش از ورود به زندان از دردستون فقرات وناراحتی دیسک کمر رنج میبرد،بر اثر تداوم اعتصاب غذا، عدم رسیدگی وفقدان حداقل امکانات بهداشتی ،مشکلات جسمی اشان تشدید شده است .
زندان سنندج از حداقل نظارت بهداشتی و امنیت اخلاقی نیز برخوردار نیست .حمام ها و دستشویی های زندان به شدت آلوده و کثیف است ؛وبه هیچ عنوان با شرایط جسمی زنان تطابق ندارد ،و به دلیل عدم رسیدگی، بیشتراین زنان به امراض گوناگون دچار گشته اند.جیره وسایل بهداشتی زنان که خود زندان باید دراختیار زندانی بگذارد،ازآنان دریغ می شود ؛یا بسیارکم وبی کیفیت است ؛و در این راستا زنانی نیز که به علت فعالیت - های سیاسی و مدنی درزندان هستند،حتی یشتر در معرض صدمات ناشی از عدم امنیت روانی و فیزیکی حاکم بر این زندان قرار دارند واین درحالی ست ،که بنابرآیین نامه داخلی زندان ها ، زندانیان باید بر اساس تفکیک جرایم نگهداری شوند.
چهارشنبه 27 شهریور 1387 برابر با 16 سپتامبر 2008

سازمان مجاهدین در قرار گاه اشرف

از حق پناهندگی سیاسی نیروهای سازمان مجاهدین در قرار گاه اشرف دفاع نمائیم


پس از اینکه دولت آمریکا نتوانست برای مقاصد شوم خود که حمله نظامی به ایران است از نیروهای مجاهدین همانند نیروهای اتحاد شمال افغانستان استفاده کند بار دیگر این سازمان مجاهدین بود که با یک تاکتیک اشتباه دیگر نیروهای خود را در شرایطی خطرناک قرار داد. برطبق توافق آمریکا ، دولت جمهوری اسلامی و دولت عراق، حفاظت قرارگاه اشرف در شمال بغداد (خالص) که محل استقرار بیش از 3500 نفر ار اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران است به دولت نوری المالکی واگذار شد. با توجه به نزدیکی ایدئولوژیکی و سیاسی دولت آقای المالکی به جمهوری اسلامی شرایط برای تحویل اعضای این سازمان به دولت جمهوری اسلامی در حال آماده شدن است. تحویل اعضای این سازمان که اکثریت آنها سالها با رژیم جمهوری اسلامی ایران مبارزه مسلحانه کرده اند، معنائی جز زندان، شکنجه، اعدام و در خوش بینانه ترین شکل آن انسانها درجه چندم و تحت نظر و فاقد هر گونه حق و حقوق اجتماعی در ایران چیز دیگری نیست، مگر اینکه که آن نیروها در خدمت نیروهای اطلاعات رژیم در آیند.

قبل و بعد از سقوط صدام سازمان مجاهدین توانائی آن را داشت که تعداد زیادی از آن نیروها را از عراق خارج نماید اما بر اساس سیاست های رهبری سازمان که کشته یک مجاهد بهتر از زنده یک مجاهد است تا به دنیای آزاد بیاید ، تا کنون هیچ تلاشی برای خروج این نیروها از عراق نکرده و نمی کند، این در صورتی است که آنان خوب می دانند با تمام کمک های اطلاعاتی که به آمریکا کرده اند حال به خاطر منافع دولت آمریکا نیروهای آنان قربانی تحلیل های غلط رهبری سازمان شده اند.
برای رهبری مجاهدین تحویل دادن مجاهدین اشرف به جمهوری اسلامی بهتر از آمدن این نیروها به دنیای آزاد است زیرا آنان نمی خواهند بار دیگر در مقیاسی بزرگتر شاهد افشای عملکردهای غلط خود باشند. در این راستا رهبری مجاهدین در فرانسه(مسعود رجوی و مریم رجوی) به جای اینکه به هوادران خود در اروپا که تحصن و اعتصاب غذا در شهرهای مختلف اروپا می کنند دستور دهند که خواستار انتقال این نیروها به کشوری امن باشند، از آنها می خواهند که خواستار مانندن مجاهدین در عراق شودند تا در آینده هر روز شاهد کشته شدن آنان باشند با توجه به اینکه خودم سالها در حصار تشکیلاتی این فرقه بوده ام و خوب میدانم که اکثریت کسانی که در اشرف هستند انسانهای آزاده ای هستند که سالهایی از عمر خویش را در شکنجه گاههای جمهوری اسلامی برای آزادی ایران سپری نموده اند.
وظیفه ما که به اصول انسانی اعتقاد داریم و برای ایرانی آزاد، آباد و دمکراتیک تلاش می کنیم این است که همه توان خویش را در جهت احقاق حقوق این پناهجویان ایرانی قرار دهیم زیرا آنها با توجه به سابقه سیاسی که دارند باید از حق مسلم پناهندگی برخوردار شوند.
پس تا دیر نشده از هر طریق که می توانیم برای انتقال آنان به یک کشور امن تلاش کنیم تا آنان خود آزادانه هر تصمیمی که می خواهند بگیرند.



محمدرضا اسکندری
14 سپتامیر 2008 هلند

maandag 15 september 2008

دانشجوی کورد، خضر رسول مروت بە 3 سال زندان محکوم شد


اخبار و گزارشات روز یکشنبه 24 شهریور 1387

در ادامە سرکوب دانشجویان و فعالین مدنی کوردستان ،
دانشجوی کورد، خضر رسول مروت بە 3 سال زندان محکوم شد

کمیته حمایت از اعتصاب غذای زندانیان سیاسی و مدنی کُرد

دانشجوی کورد، خضر رسول مروت از طرف دادگاە انقلاب شهر مهاباد بە سە سال حبس تعزیری و سالار یارە فعال مدنی از طرف همان دادگاه‌ بە شش ماە حبس تعزیری محکوم شدند.

در شب پنج شنبه 24 مرداد ماه‌ سال 1387"خضر رسول مروت"، دانشجوی رشته ادبیات دانشگاه ارومیه و ساکن روستای کورد نشین" تالاو" از توابع شهرستان میاندوآب آذربایجان غربی و همچنین "سالار یاره"ساکن همان روستا و از شاگردان خضر ، هنگام بازگشت از روستای همجوار " روستای حاجی حسن"، مورد اصابت نیروها ی سپاه پاسداران قرار گرفتند وبه شدت زخمی شده بودند.

نیروهای مزبور پس از تیراندازی از انتقال آنان به بیمارستان خودداری کرده وصبح روز پنج شنبه هر دو نفر را به مکان نامعلومی منتقل دادە بودند "خضر رسول مروت" دانشجو و فعال اعمال حق زبان مادری از چند سال پیش سمت تدریس زبان کردی را در "بنیاد سوما" که تنها موسسه قانونی متصدی آموزش زبان کردی در کردستان است،عهده دار میباشد.

بازگشت مجدد فرهاد وکیلی به بند عمومی زندان اوین

اخبار و گزارشات روز یکشنبه 24 شهریور 1387

بازگشت مجدد فرهاد وکیلی به بند عمومی زندان اوین

کمیته حمایت از اعتصاب غذای زندانیان سیاسی و مدنی کُرد

فرهاد وکیلی که در تاریخ 12 شهریور ماه، همزمان با دوازدهمین روز اعتصاب غذای سراسری زندانیان سیاسی و مدنی کُرد به بند انفرادی 209 اوین منتقل شده بود ، امروز پس از روزها بازجویی و شکنجه به بند 8 زندان اوین برگردانیده شد.

فرهاد وکیلی که به اتهام همکاری با حزب کارگران کردستان در یک دادگاه فرمایشی به مدت 7 دقیقه به همراه علی و فرزاد به 10 سال زندان و اعدام محکوم شده ، از اولین روز اعتصاب، به صفوف اعتصاب سراسر ی غذا پیوست. او که پس از از گذران 11 روز در بند انفرادی 209 باز هم از اعتصاب خود دست نکشید و هم چنان بر اعتصاب و مقاومت خود و بر خواسته های ملتش پافشاری کرد. او در تمام مدتی که تحت بازجویی مجدد بوده است برای امضای ندامت نامه به شدت تحت فشار بوده است تا بنا به گفته بازجویان مورد عفو رهبری قرار گیرد. اما فرهاد وکیلی ضمن امتناع از این امرخطاب به بازجویان و نیز وجدانهای بیدار پیام خود را بدین گونه اعلام داشته است :
"ملت من و خواسته های انها برحق تر از آن است که من بخوام آن را با خودخواهی خود و برای منافع خودم آن را نابود سازم، ما کاری نکردیم که درخور عذرخواهی و عفو باشد ،ملت من بسیار بزرگتر از آن است که مورد عفو واقع شود، این حاکمیت است که با نادیده گرفتن ابتدایی ترین حقوق انسانی ملت کُرد، باید از ما عذر خواهی نماید"

dinsdag 2 september 2008

اعتراض به اعمال خشونت در تجمع مسالمت آمیز سنندج


اطلاعیه شماره 9

اعتراض به اعمال خشونت در تجمع مسالمت آمیز سنندج

کمیته حمایت از اعتصاب غذای زندانیان سیاسی و مدنی کُرد:

هم چنان که در اطلاعیه ی پیشین کمیته نیز عنوان شد، نیروهای امنیتی، لباس شخصی و واحد زنان بسیج سپاه پاسداران موسوم به" خواهران زینب" به تجمعی حمله بردند، که به صورت کاملا مسالمت آمیز و مصادف با روزجهانی صلح در همبستگی با اعتصاب غذای زندانیان سیاسی و مدنی کُرد برگزار شده بود.

در این تجمع مادران زندانیان مورد اهانت و ضرب وشتم قرار گرفتند، خانواده مبارزان زندانی مورد شدیدترین اشکال خشونت و سرکوب واقع شده؛ و حقوق اولیه ی انسانها برای برگزاری تجمع مسالمت آمیز پایمال شد.

کمیته حمایت از زندانیان سیاسی و مدنی کُرد با محکوم ساختن در پیشگاه انسانیت و وجدانهای بیدارازتمامی اقشار دعوت به عمل می آورد، تا در مقابل خشونت آفرینی، مبارزات مسالمت آمیز خود را برای ملزم ساختن حاکمیت به رعایت حداقل استانداردهای حقوق بشر و آزادی های اساسی، گسترش دهند.

خانواده جمعی از زندانیان سیاسی کُرد و
چاک (سازمان مقابله با انفال و ژنوسید ملت کُرد)،
شبکه حقوق بشر کُرد،
انجمن فرهنگی واجتماعی زنان آذرمهر،
کانون روزنامه نگاران کُردستان ایران،
سازمان دانشجویان آزاد کردستان (خاک)،
فعالین مستقل زنان و دانشجویی کُرد،
کمپین سراسری دانشجویان در بند کُرد،
کمپین آزادی روناک صفازاده وهانا عبدی وزینب بایزیدی،
جامعه ی دفاع از حقوق بشر و دموکراسی در ایران
انجمن حمایت از زندانیان شرق کردستان،
جامعه حمایت از حقوق بشر کُرد در اروپا،
جامعه کُردهای ساکن فرانسه،
کمیته مبارزه با سانسور در ایران،
مرکز زنان کرد در آلمان- کلن
جمعی از فعالین مدنی ایلام و کرمانشاه در خارج از کشور

سه شنبه 12 شهریور 1387 برابر با 2 سپتامبر 2008

maandag 1 september 2008

خشونت آفرینی حاکمیت در جریان تجمع مسالمت آمیز سنندج

اطلاعیه مطبوعاتی شماره 8

خشونت آفرینی حاکمیت در جریان تجمع مسالمت آمیز سنندج

کمیته حمایت از اعتصاب غذای زندانیان سیاسی و مدنی کُرد:


پیرو فراخوان خانواده های زندانیان سیاسی و مدنی ، امروز صبح به تاریخ 18/6/1378،راس ساعت 11، در برابر دادگاه انفلاب شهر سنندج حدود 200 تن از اعضای خانواده های زندانیان اعتصاب کننده با در دست داشتن عکس فرزندانشان گرد هم آمدند، تا به صورت مسالمت آمیز اعتراض خود را نسبت به ادامه بازداشت و تداوم صدور احکام اعدام برای فعالین سیاسی و مدنی کُرد، همچنین همبستگی با آنان اعلام دارند.

نیروهای امنیتی و اطلاعاتی از جمله زنان عضو بسیج سپاه پاسداران موسوم به "خواهران زینب" که قبل از مراسم آماده برخورد با تجمع کنندگان بودند، از همان اولین دقایق با یورش به اعضای خانواده های زندانیان والفاظ رکیک، آنان را به دیگر سمت خیابان کشانیده و چندین تن از مادران زندانیان را به شدت مضروب ساختند.

بنا به گفته شاهدان میدان بسیج سنندج مملو از نیروهای امنیتی و لباس شخصی شده و به محض اینکه مردم برای اعلام همبستگی وارد خیابان می شدند، ابتدا توسط چند نفر احاطه و تهدید به دستگیری می شدند و حداقل با 10 دستگاه دوربین فیلمبرداری از تمامی شرکت کنندگان فیلمبرداری می شد. با این حال مدام به جمعیت شرکت کننده در مراسم افزوده می شد. گزارشات رسیده حاکیست صدها تن از مردم سنندج به تجمع خانواده زندانیان پیوسته اند. و حتی پس از مداخله خشونت بار نیروهای امنیتی حاضر به ترک محل تجمع نبوده اند.

گزارشات ما حاکیست مادر فرهاد وکیلی فعال مدنی محکوم به اعدام، در جریان تجمع امروز از طرف نیروهای امنیتی به شدت مضروب شده و به بیمارستان انتقال یافته است.

از شمار دستگیر شدگان و سرنوشت آنان هنوز اطلاع دقیقی در دست نیست. اطلاعات تکمیلی و تصاویر تجمع در گزارشات بعدی به رویت عموم و رسانه ها خواهد رسید.

خانواده جمعی از زندانیان سیاسی کُرد
چاک (سازمان مقابله با انفال و ژنوسید ملت کُرد)،
شبکه حقوق بشر کُرد،
جمعیت کردهای مقیم فرانسه،
انجمن فرهنگی واجتماعی زنان آذرمهر،
سازمان دانشجویان آزاد کردستان (خاک)،
فعالین مستقل زنان و دانشجویی کُرد،
کمپین سراسری دانشجویان در بند کُرد،
کمپین آزادی روناک صفازاده وهانا عبدی وزینب بایزیدی .
جامعه ی دفاع از حقوق بشر و دموکراسی در ایران
انجمن حمایت از زندانیان شرق کردستان
جامعه حمایت از حقوق بشر کُرد در اروپا
لژیون مبارزان سوسیالیست برای آزادی و حقوق بشر کردستان_ایران

دوشنبه 11 شهریور 1387 برابر با 1 سپتامبر 2008